Sunday, February 04, 2007

Καλό μου σύμπαν... Άσε με ήσυχη επιτέλους!!!!!!!!!!!

Δε μου λές? Τι κατάλαβες τώρα?? Δεν ήσουνα μια χαρά εκεί που ήσουνα? Τι το 'θελες να 'ρθεις μια βόλτα εδώ στο Νότο ?? Εντάξει. έχεις δίκιο! Ήθελες να ξεσκάσεις, έχεις και υποχρεώσεις εδώ πέρα, ή κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο... Εγώ η έξυπνη από την άλλη, τι έκανα, μου εξηγείς?? Μια χαρά δεν καθόμουν στο σπιτάκι μου?? Τι την ήθελα την έξοδο??? (Να, να, να! Να μη μου τα χρωστάω!!!)
Και βρεθήκαμε με μεγάαααλη παρέα και τι καλά που ήηηηητανεεεεε!!!! Εγώ να παρακαλάω να ανοίξει η γη να με καταπιεί (αυτό γιατί δε γίνεται ποτέ όταν το θες, μου εξηγεί κάποιος??) κι εσύ... Δεν ξέρω τι έκανες, ήμουν απασχολημένη να ψάχνω ένα φτυάρι για να σκάψω μόνη μου λαγούμι να κρυφτώ, αφού δεν προθυμοποιήθηκε η καλή μου η τύχη να κάνει ένα τσουνάμι, να με πάρει και να με σηκώσει εμένα και τις ιδέες μου!!! Και η γλώσσα του σώματος να κοντεύει να σπάσει τα τύμπανα όλων των παρευρισκόμενων! "Νιώθω άβολα λέμε, κάντε κάτι!!" (απάντηση: "Τα 'θελες, σκάσε τώρα!")
Καλά, κι εσύ δεν πήγαινες πίσω... Ένα σβήνω, ένα ανάβω, ντουμάνι το μαγαζί.... Τι ωραία που περάσαμεεεεεεε!!! Και όταν καταλάθος(?) έτυχε(?) να ανταλλάξουμε 2-3 αμήχανες κουβέντες... Τι ξεστόμισα πάλι Θεέ μου?? "Γεια σου ξένε!" (αμ δεν τα λένε αυτά κοπέλα μου!) Κι εσύ όμως... Τι ευφράδεια ήταν αυτή?? Τι οίστρος?? Άκου εκεί "Strangers in the night"! (που να σου φέρω τίποτα βαρύ κι ασήκωτο στο κεφάλι, να σου πω εγώ....) Αν δεν με εμπόδιζαν τα γαλλικά μου και το πιάνο μου (την καλή μου την ανατροφή μέσα...) , την ξανάστροφη δε θα τη γλίτωνες!!
Και καλά μέχρι εδώ, πες ότι την έκανα την εξυπνάδα μου και τη λούστηκα... (ας πάει στην ευχή!) Μου εξηγείς σε παρακαλώ πολύ, εγώ γιατί γύρισα σπίτι με ένα "σφίξιμο" στην καρδιά? Και γιατί η υπερέντασή μου χτύπαγε "κόκκινο" μέχρι να κοιμηθώ? (και πώς κοιμούνται τώρα, μου λες?)
Όοοοοχι αγάπη μου, καλά να είσαι, αλλά το δηλώνω. Εγώ μέχρι να έρθει η ώρα να γυρίσεις στο Βορρά (πότε θα είναι αυτή η ώρα είπαμε??) , δεν ξαναβγαίνω από το σπίτι, δεν ξαναεμφανίζομαι στην κοινή μας παρέα (φτάνει όσο εκτεθήκαμε χθες!) , με πήρε το "Εύρηκα" σου λέω, άσε με.... (Έλα μην κάνεις έτσι, μη μου πεθάνεις από τη στενοχώρια! Θα το ξεπεράσεις! (πλακίτσα!))
Και δεν είναι ότι δεν θέλω να χτυπήσει το ρημάδι το τηλέφωνο... (χτύπα καταραμένο, μην την πληρώσεις εσύ!!!)
Αλλά τι άλλο θα μπορούσα να πω τώρα για να διασκεδάσω τις εντυπώσεις?

10 comments:

gsus said...

Υπάρχουν και χειρότερες ατάκες.
Τουλάχιστον η δική σου είχε μια νότα κινηματογραφικού μυστηρίου.
Έχω ακούσει σε 1ο ραντεβού: Πωπω μόλις με πήρε ο πρώην μου τηλέφωνο και έρχεται Αθήνα σε 3 ώρες, πάμε κάπου κοντά.
Καλη εβδομάδα.

Georgia said...

Aυτή η νότα κινηματογραφικού μυστηρίου πολύ μου τη στρουμφοδίνει λέμε!! Μη σου πω, θα προτιμούσα να ακούσω μία ατάκα παρόμοια με αυτή που άκουσες εσύ! (λέμε τώρα!) ;) Καλή βδομάδα, kisses!

Spyros said...

Ayta ta atoma apo ton Borra den mas ta lene kala! (omoiopathis!)
Kala ekei pou hsouna den eixe alkool? :D
Kalhmeressss

pietà said...

Κάτι βρωμάει στο βασίλειο της Μπλογκαρίας....

Κι εσύ μας έχεις ξεφύγει πολύ καιρό, πρέπει να σε αρχίσουμε στα εντατικά...
(τι μιλάω κι εγώ που κάνω τα ίδια και χειρότερα parfois...)

Άντε, καλημέρα!

Effie said...

χιχιχι!

Είναι μία απο αυτές τις φάσεις που λες "Μετά απο (πολύ / λίγο - συμπληρώνετε κατά βούληση) καιρό θα το θυμάμαι και θα ρίχνω τρελά γέλια"!!!

Blogaki said...

Υπερβολές! Αν κρίνω εξ ιδίων, πιθανότατα "αυτός ο άνθρωπος, αυτός" δεν κατάλαβε τίποτα. Τσάμπα κάθεσαι και χτυπιέσαι. Τώρα για τα κόκκινα που έχεις χτυπήσει εσύ, ε!κι αυτά θα περάσουν!!!Αλλιώς θα σε αναλάβει η Pieta!
Μμμμμακια μικρούλα!!!

Georgia said...

*spyros: Ειναί ψυχροί παιδί μου οι Βόρειοι!! Όσο για το αλκοόλ, τι να σου λέω τώρα??? Πώς έφευγε το κρασί από το ποτήρι δεν καταλάβαινα! (και άντε στην υγειά μας παιδιά, κι άντε άλλο ένα για τη νύφη και το γαμπρό, κι άντε άσπρο πάτο, κι άντε τώρα κρατήσου να μην του πετάξεις το ποτήρι στα μούτρα!) Το Γοργοπόταμο ολόκληρο κατεβάσαμε!Και να μη με πιάνει το άτιμο, να λυθεί η γλώσσα μου, να σύρω κανάν εξάψαλμο!! (ομοιοπαθής ε?) Κisses!

Georgia said...

*pieta: Βρωμάει ε?? Μα μόλις ξεφεύγω της προσοχής σας τα κάνω τα καλύτερα εγώ! (χι!χι!) Καλή εβδομάδα pietaki!!!
*effie: Η πλάκα effaki είναι ότι εγώ ήδη γελάω! (με τα χάλια μας!) Αααα, όλα κι όλα, τις "πατάτες" μου εγώ τις υποστηρίζω! (τρομάρα μου!) Φιλάκια!
*blogaki: Κατάλαβε, δεν κατάλαβε, δεν ξέρω! Την ταραχή μου εγώ την πήρα μια φορά! (κατάρα στο Δελαφραγκαίικο!!!!) Ας με αναλάβει κάποιος τελοσπάντων Μαρινάκι μου, μπας και στρώσω! (ελπίζω να μην είναι από το τρελάδικο μόνο!) ;) Σμμμμμουάκ!!

Anonymous said...

strangers in the night ε?
Τι αλλο είπε ο τυπάς ?
Πουλάει και πνεύμα ε?
Αστον αυτός χάνει , μην κοιτάς πίσω εσυ και πρωτίστως μην στεναχωριέσαι για άντρες διοτι χαλάς την πιάτσα
(ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΒΕΒΑΙΑ...)

Georgia said...

Είπε κι άλλα, αλλά είπα να μην εκτεθούμε εντελώς στη blogoσφαιρα γλυκέ μου theo! Και όσο για πνεύμα, αυτό κόβεται με ένα καλό μπουκέτο (δε μιλάω για λουλούδια....) αλλά ας όψεται που δεν είμαι 2 κεφάλια πιο ψηλή! Άσε που η πιάτσα είναι ήδη χάλια από μόνη της, εμάς περίμενε?? (ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΛΕΜΕ!!!!!!!) ;)