Friday, December 08, 2006

Το θαύμα των Χριστουγέννων!

Ποιος είπε ότι δε γίνονται θαύματα στις μέρες μας?? Βοήθειά μας!

9 comments:

Blogaki said...

Γκντουπ γκντουπ γκντουπ!!! (αυτό είναι το κεφάλι μου που το χτυπάω στην οθόνη, γιατί δεν παίζει το youtube και πόσες φορές πρέπει να το πω πιααααα;;;;;)
Καλό Σαββατοκύριακο!!!
Σμακ!

Georgia said...

Blogaki μου, το ξέρω αλλά αυτό το videάκι ΠΡΕΠΕΙ να το δεις!! Μιλάμε για ποιότητα!! Για ΤΕΧΝΗ!! Καλό Σαββατοκύριακο!! Μάκια!

gsus said...

Αχαχαχαχαχαχαχχαχααχαα!!
Ο πεθαμένος κρατάει μόνος του το καπάκι της κάσας του και φοράει γάζες! Σουρεάλ μούμια

Georgia said...

Τς τς τσ... Αγαπητέ gsus δεν ξέρεις να εκτιμάς την πραγματική τέχνη!! ;) Το χορευτικό το πρόσεξες??? Tουλάχιστον για τα Μπολσόι η μαντάμ που κάνει δεύτερη φωνή!! Και ο πεθαμένος... τι κέφι, τι σκέρτσο, τι ζωντάνια!!!

jul said...

Ετσι ετσι πες στα στον gsus που απλά δεν ξερει να εκτιμα την τεχνη...τσκ τσκ τσκ....
χαχαχαχα πολυ καλο το βιντεάκι..

gsus said...

Βρε εγώ δεν κατέχω από Τέχνη;
Παρακολουθώ την καλλιτεχνική πορεία της Καλής Φέρρη [η κυρία του μπαλέτου] από τόσος δα.
Από τότε που έκανε ντουέτα με τον Φλωρινιώτη και ήταν πρόεδρος των Γυμνιστών.

Georgia said...

*julia: Τα λέω, τα λέω αλλά μου έβαλε τα γυαλιά ο Κωνσταντίνος!! Γιατί εγώ το ονοματάκι της αοιδού δεν το ήξερα! Ντροπή μου, το παραδέχομαι!
*gsus: Έκανε ντουέτα με τον Φλωρινιώτη??Kιέλεγα, "Τι μου θυμίζει η χορογραφία.. Βρε τι μου θυμίζει!!" Ντοκουμέντα έχουμε από αυτή την ιστορική συνάντηση?? Μάλλον χρειάζομαι επιπλέον μαθήματα τέχνης... :P

gsus said...

http://www.youtube.com/watch?v=2evgN4aeA10

Βουαλά ένα ποτ-πουρί με σκηνές από την καριέρα της. Όσοι είναι επιρρεπείς στις ερωτικές σκηνές με Φλωρινιώτη ας αποφύγουν. Σημειωτέον ότι το τραγούδι είναι μπαλάντα ασίγαστου πόνου.
"Μου ρυθμίζεις τα βιμπράτα μου"

Georgia said...

Σ'ευχαριστώ αφάνταστα για την ενημερωτική προσφορά!!! Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω τώρα είναι ότι είδα το Φλωρινιώτη να επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις και αναστατώθηκα τόσο (μπλιαχ μιλάμε όμως!!) που πάλι δε θα κοιμηθώ!!